Дванадесет листен годишен календар 2024 – Природа

Дванадесет листен годишен календар 2024 – Природа

Дванадесет листен годишен календар 2024 – Природа

  • 6.00 лв.

Дванадесет листен годишен календар! Този елегантен и практичен календар е перфектното допълнение към вашия дом или офис, предоставяйки ви интуитивен начин за организация на цялата година. Нашите календари са изключително стилни и предоставят допълнителен акцент на вашия интериор със сезонни мотиви и модерен дизайн.

Размери:

  • Височина 24 см.
  • Ширина 31 см.

С дванадесет отделни листа, всеки представляващ месец от годината, календарът ви дава възможността да следите важни събития, срокове и празници през цялата година. Никога не пропускайте важни дати.

Календарът включва списък с популярни празници, църковни празници, именни дни, национални празници и зодиакални знаци, така че можете да се радвате на всеки специален ден.

Изработен е от висококачествен материал, осигурявайки дълготрайна употреба и запазване на свежия им вид.

Дванадесет листен годишен календар е подходящ както за домакини, които обичат да планират и организират семейни и обичайни задачи, така и за професионалисти с множество срокове и важни събития. Това е идеалният подарък за приятели и семейство.

Не пропускайте възможността да си осигурите този стилен и функционален Дванадесет листен годишен календар, който съчетава организация и стил в едно. Поръчайте сега и нека вашата година бъде добре организирана и вдъхновяваща!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър